top of page
Online marketing

WOLFONLINEMARKETING

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor jouw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

online marketing

INNERSENSE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

MINDBODYDIETIST

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

FYDEE VITAE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

NEW MOTION

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

EERST ZIEN, DAN GELOVEN.

WAT DOEN JULLIE DAN?

01

02

03

04

05

WE DO IT ALL

06

GOOGLE
OPTIMALISATIE

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen.

Hier komt nog bij dat maar liefst 94% van de mensen die op Google zoeken niet verder komen dan pagina 1. In Google zit dus het resultaat en de mogelijkheid om online succesvol te worden.

Hier willen wij dan ook altijd op in zetten voor onze klanten. Oja, voor ons is het geen keuze om voor SEO of SEA te kiezen, het liefst doen we het allebei. Ze gaan namelijk erg goed hand in hand.

CONTENT
MARKETING

93% van alle menselijke communicatie is visueel. Een mens verwerkt iets visueels ongeveer 60.000 keer zo snel als alleen tekst. Talloze statistieken tonen telkens weer één ding aan: online content heeft een grote invloed op de prestaties van een bedrijf online. Dat geldt ook voor jouw bedrijf. Met film en video kunnen wij jouw presentaties naar grote hoogtes krijgen.

Content is tegenwoordig overal en is misschien wel het eerste wat jouw toekomstige klant van jouw bedrijf ziet. Ja echt, het is niet meer het bedrijfspand waar ze af en toe langs rijden. Zorg dus dat de content van belachelijk goed niveau is, net zoals jouw bedrijf.

VIDEO

GRAFIE

Videografie, niet meer weg te denken uit de online marketing wereld. Vandaar dat we hier dan ook volledig op ingestapt zijn. De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd om video's op hoog niveau te kunnen maken, komt nogal wat bij kijken namelijk. Het is de manier om jouw klant online aan jou te koppelen en mee te nemen in jouw bedrijf.

 

Maar ook voor personeelswerving, reclamecampagne's, social media ads zo kunnen we trouwens nog wel even een tijdje doorgaan. Voor jou is het belangrijk om gewoon 1 partij te hebben die alles in huis heeft voor een geslaagde campagne, of voor gewoon 1 video. Nou, dat zijn wij. Aangenaam!

WEBSITE
CREATIE

Jouw website is tegenwoordig jouw belangrijkste marketingtool. 75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van je bedrijf op jouw website. Zeg nou zelf, voordat je zaken doet met een bedrijf kijk je zelf toch ook even eerst op de website (anders was je nu ook niet hier terechtgekomen waarschijnlijk)? Wanneer je dan een potentiële klant naar uw site leidt, moet die er natuurlijk wél top uitzien. 

Ondertussen hebben we al redelijk wat websites gemaakt, al zeggen we het zelf. Toch is het zo, wat voor branche dan ook, wij maken een website waar je trots op bent. Met de nieuwste technieken en met altijd het resultaat in ons achterhoofd. Want daar draait het voor jouw toch ook om, toch?

FOTO

GRAFIE

''Een beeld zegt meer dan duizend woorden.'' Waar wij voor gaan is jouw verhaal vertellen online. Als jouw foto's en video's dezelfde stijl hebben, komt jouw site vele malen professioneler over.

Je kunt vanzelfsprekend jouw eigen content maken, tegenwoordig kun je al prima foto's maken met je eigen telefoon. Dit gebruiken wij met alle liefde op uw sites, we hoeven ke niet te vertellen dat wij zelf geloven dat het gebruik van een professionele camera en drone toch beter over komt. Maar dan ook veel beter.​​

PERSONEELS
WERVING

Klanten is geen probleem, personeel daarentegen....Dit is iets wat wij enorm vaak hebben gehoord in onze gesprekken met onze klanten. Toch raar om te horen natuurlijk.

Wij houden van het resultaat van online marketing, of dat nou direct om klanten gaat of nieuw personeel. Vandaar dat wij ons daadwerkelijk hebben gefocust op de allerbeste personeelswerving die er is. Namelijk direct naar het bedrijf. Zonder irritant recruitmentbureau die er nog eens tussen zit. Misschien makkelijker als je wat van onze resultaten bekijkt, ze zijn redelijk goed namelijk. 

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoek je een bedrijf dat echt voor u gaat en u volledig ontzorgd op het gebied van online marketing? Meedenkt in het gehele proces en bovendien enorm, maar dan ook echt enorm korte lijntjes heeft?

Drink dan eens een bakkie met ons, Je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

WOLF

ONLINE

MARKETING

Niet je gemiddelde marketingbureau.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR:

bottom of page