top of page

Bedrijfsfilm laten maken Zeeland

In Zeeland een bedrijfsfilm laten maken? Slim, want de kracht van video is voor bedrijven ongekend. Met een film voor en over uw bedrijf kunt u uw verhaal vertellen en laat u zien waar u als ondernemer voor staat.


Video is een effectieve manier van communiceren, want een filmpje van een minuut zegt meer dan duizend woorden.

Wij zijn Wolf Online Marketing uit Zeeland. Bedrijfsfilms maken is onze expertise.


Benieuwd welke impact ons werk heeft bij andere ondernemers?

Bedrijfsfilm met een verhaal

Met een video komt u écht binnen bij uw klanten in Zeeland. Bedrijfsfilm zorgt dat u in een paar tellen duidelijk kunt maken wat uw drive als ondernemer is en waarom de klant beter af is bij u dan bij de concurrent. Video helpt u te onderscheiden.

Tekst spreekt tot de verbeelding, maar een video brengt het verhaal over zoals u dat voor ogen heeft. Een bedrijfsfilm geeft uw Zeeuwse bedrijf een herkenbaar gezicht: brand awareness. Video maakt het persoonlijker en schept een band met de kijker, uw klant dus. Het laten maken van film voor bedrijf in Zeeland (bedrijfsfilm dus) zorgt voor loyaliteit en vertrouwen. Video geeft uw online conversie een boost

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Uw bedrijfsfilm op maat

Uw bedrijf in Zeeland gefilmd

In de bedrijfsfilm staat uw Zeeuwse bedrijf centraal. Om uw verhaal te vertellen maken we gebruik van storytelling. Een effectieve marketing techniek waarmee niet alleen uw verhaal overbrengen, maar ook de kijker écht betrokken maken.

Voor uw bedrijf in Zeeland: bedrijfsfilms zijn veel méér dan een filmpje om uw sales pitch of usp’s te benadrukken. De manier waarop wij uw verhaal vertellen helpt om de kijker mee op reis te nemen. Video laat uw bedrijf beleven, op een krachtige en innemende manier. Dat zorgt voor betrokken en loyalere klanten.

Cinematische kwaliteit

Het oog wil ook wat. We maken onze bedrijfsfilms daarom cinematisch gezien zo aangekleed als mogelijk. U wilt de kijker van de video van uw bedrijf namelijk overtuigen met intrigerende storytelling en sterke visuals.Onze camera’s vangen de kleinste details en ons doel is om de hoofdrolspelers op een authentieke manier in beeld te brengen. De kwaliteit van de bedrijfsfilm en de afwerking zorgen dat we de ‘ziel’ van uw bedrijf kunnen overbrengen. Beeldwisselingen op precies het goede moment, achtergrondmuziek, drone beelden en slow motion. We trekken alles uit de kast om met bedrijfsfilm in Zeeland uw onderneming optimaal in beeld te brengen.

Alle mogelijkheden

Internationaal of gericht op klanten in Zeeland: bedrijfsfilm helpt u snel en effectief onder de aandacht te komen bij een enorm publiek. Voor uw film of promovideo zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van een youtube video tot een film voor op een beurs of in uw showroom of winkel. De videoproductie is professioneel gefilmd, strak afgemonteerd en werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Daarmee oogst u aanzien en vertrouwen.

DRIVEN BY RESULT

Wij staan voor resultaatgerichte video’s voor bedrijven in Zeeland. We werken daarom niet met vaste pakketten en vaste prijzen. Wij kijken naar het doel van de video en wat nodig is om dat resultaat te kunnen bereiken. Zijn er meerdere doelstellingen, dan kunt u het beste meerdere bedrijfsfilms maken.We kijken verder dan het maken van een bedrijfsvideo, maar kijken naar de beste mogelijkheden en waar de kansen voor uw onderneming liggen. We moeten wel eerlijk toegeven, onze doelgerichte en full service aanpak maakt ons niet de goedkoopste voor bedrijfsfilms in Zeeland.Bent u dus op zoek naar ‘gewoon’ een goedkope bedrijfsfilm, dan moeten we u teleurstellen. Wij kijken verder dan alleen het maken van een video. We zoeken uit waar voor uw bedrijf de beste mogelijkheden liggen en welk verhaal we moeten vertellen om het doel te bereiken. Snapt u het belang van een goede bedrijfsfilm, laten we dan eens een bakkie doen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wanneer u ons Zeeuwse bedrijf filmpjes laat maken begint dat altijd met een goed gesprek. Onder het genot van een lekker ‘bakkie’ komen we graag alles te weten over uw bedrijf. We denken graag op een proactieve manier mee over de kansen en mogelijkheden. En twee weten er meer dan één. U heeft verstand van uw bedrijf in Zeeland, bedrijfsfilm maken kunt u aan ons overlaten. Dat leidt altijd tot verrassende ideeën.

Op de draaidag komen we bij uw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilms opnemen. De voorbereidingen en het uitgewerkte scenario komen op de shoot day samen, want een goede voorbereiding is het halve werk. Het draaiboek zorgt ervoor dat de opnames van de film voor uw bedrijf soepel verlopen en de doelen worden bereikt. Een bedrijfsfilm in Zeeland is dan ook vaak al in een dag opgenomen.

Wanneer we komen in Zeeland bedrijfsfilm maken, filmen we heel veel, maar niet alles wordt gebruikt. We kiezen alleen de beste en sterkste beelden. Tijdens de nabewerkingen kunnen we veel beelden bijschaven. Niet alleen kleur, maar ook de compositie en het geluid worden optimaal bewerkt. We zorgen dat de beelden vloeiend in elkaar overlopen en de losse beelden als een soepel geheel ogen. Zo zorgen we dat uw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilm in kan zetten voor het bereiken van de doelstellingen.

We hebben in Zeeland bedrijfsfilm opgenomen, daarna is het tijd om gezien te worden door uw potentiële klanten. Wanneer we het hebben over branded video content is het opnemen ervan maar een gedeelte van het totale proces. Wilt u profiteren van de return on investment van bedrijfsfilm dan is er ook een goede marketingstrategie nodig. Wij nemen u het werk uit handen en zorgen dat de video uw (potentiële) klanten bereikt via o.a. Youtube, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of e-mailmarketing.

In overleg met u plannen en ontwerpen we de exacte inhoud van de video voor uw bedrijf. Alle ideeën worden uitgewerkt tot een scenario waarin we stap voor stap alle opnames voor de bedrijfsfilm in Zeeland beschrijven. Zo kan uw bedrijf optimaal in beeld worden gebracht.

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

Wij zorgen ervoor
dat onze klanten onze klanten blijven

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken in Zeeland dan zijn wij natuurlijk niet het enige bedrijf. Kiest u voor ons bedrijf weet dan dat u bij ons geen nummer bent. Wij zijn er niet op gebrand u een duur product te verkopen. Ons doel is een lange zakelijke relatie, waarbij we uw bedrijf goed willen laten kennen. Een samenwerking waarbij u ons niet alleen het maken van bedrijfsfilms toevertrouwd, maar ons ook uw website laat doen of uw internetmarketing.

Wij steken graag de handen uit de mouwen om voor uw bedrijf in Zeeland, bedrijfsfilms en andere vormen van content marketing tot een succes te maken. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor de video van uw bedrijf niet in één keer lukt. De doelen van uw bedrijf worden simpelweg ook de onze. Voor ons doormaal, maar dat zal onze Zeeuwse kijk op zakendoen wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Waarom heeft mijn bedrijf een Zeeland bedrijfsfilm nodig?

Wat kost een bedrijfsfilm?

Maken jullie alleen bedrijfsfilms in Zeeland?

Een bedrijfsfilm is vandaag de dag goedkoper dan vroeger. Met een video kunt u het verhaal achter uw Zeeuwse bedrijf laten zien. Uw bedrijf krijgt zo een herkenbaar gezicht. En omdat mensen van nature een voorkeur hebben voor bewegende beelden en geluid ten opzichte van tekst is video dus veel effectiever. Plus, video is gemakkelijker te delen op sociale media, wat de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot.

Wolf Content Marketing werkt niet met vaste prijzen voor een bedrijfsfilm in Zeeland. De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende elementen, zoals de hoeveelheid tijd, welke apparatuur er nodig is of u een voice-over nodig heeft en of drone beelden de video’s voor uw bedrijf nog beter maken.De kosten variëren daardoor van een paar honderd tot duizenden euro’s voor een heel uitgebreide video of meerdere video’s. Wilt u weten wat de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm (Zeeland of daarbuiten) zijn, neem dan eens, vrijblijvend natuurlijk, contact met ons op.

Nee, zeker niet. Ons bedrijf is gevestigd in Goes en we hebben daardoor een voorliefde voor het filmen van Zeeuwse bedrijven. Maar ook buiten onze prachtige provincie zijn wij natuurlijk beschikbaar voor het opnemen van uw bedrijfsfilm.

bottom of page