top of page

Bedrijfsfilm laten maken Vlissingen

Hoi daar!

Wij zijn blij dat u onze website hebt gevonden.  Wij zijn gespecialiseerd in het maken van converterende bedrijfsfilms in Vlissingen. 


Een bedrijfsfilm in het mooie Vlissingen

Wij zijn Wolf Online marketing. Gespecialiseerd in bedrijfsiflms. Maar dat had u misschien al wel door..

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Vlissingen?

Doelgroepgericht

Het menselijk brein neemt 24 beelden per seconde waar. De waarheid wordt zo snel verteld, dat u het niet eens ziet aankomen!

De regel: als de bedrijfsfilm de aandacht van uw klanten niet trekt, dan zal geen enkele hoeveelheid montage of hertelling helpen om van dat gevoel af te komen wanneer iets niet interessant genoeg is... u moet zich afvragen “wat zouden ZIJ willen? Waarin zijn ZIJ geïnteresseerd?”

Geef hun dan precies DAT – Richt u op uw doelgroep.

Kom direct ter zake

Elke goede bedrijfsfilm moet in één zin kunnen worden samengevat. Het publiek zal precies weten waar uw verhaal over gaat van begin tot eind!

Op welke manier?

Onze manier is vrij breed. Maar het allerbelangrijkste is dat wij willen dat uw video zichzelf gaat terugverdienen. Dat maakt ons anders dan alleen een videoproductiebedrijf.

Wat wilt u precies bereiken met uw bedrijfsfilm in Vlissingen?

Natuurlijk kunt u zich afvragen op welke manier uw boodschap het best overkomt. Met lappen tekst?

Zeker niet. Want teksten die op internet staan, worden hooguit grof gescand maar niet echt gelezen. Een gemiste kans dus.

U hebt dus maar een beperkt aantal manieren om uw nieuwe klanten en relaties snel, kort en simpel te informeren hoe U zich onderscheidt van de concurrentie. Daarbij komt nog de beperking die u hebt met tekst: lezers kunnen de mensen achter de tekst niet zien.

Hoe brengt u dus het enthousiasme van uw medewerkers in beeld? Of bijvoorbeeld uw unieke werkwijze? Precies – met een bedrijfsfilm!

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wie wil er niet overtuigd worden?

Wie leest er een website vol tekst tot het laatste woord en gaat zich dan afvragen wat de inhoud van de tekst was? – Precies. Niemand.

U moet uw klanten op een creatieve en niet standaard-achtige manier raken. Niet normaal, maar gewoon anders.

Natuurlijk kunt u uw werknemers, de processen in uw bedrijf en kleine interviews filmen met de camera van uw mobiele telefoon. Maar hebt u de tijd? Weet u wel hoe u het moet doen? Er zijn genoeg apps en programma's die het echt gemakkelijk maken.

Maar laten we eerlijk zijn, als u iets zelf doet, is het nooit zo goed als dat van de expert, nietwaar? Daarom kunt u sommige dingen beter aan de professionals overlaten.

Wij hebben de beste camera apparatuur om uw bedrijf vast te leggen. Net iets anders dan een telefoon kunnen wij uw vertellen.

Wat wij overigens ook kunnen, uw bedrijfsfilm aan het juiste publiek laten zien. Door middel van social advertising, wel zo handig.

Wij gaan ervan uit dat uw potentiële nieuwe bezoeker op zoek is naar een oplossing voor een probleem of een antwoord op een vraag. Een bedrijfsfilm geeft het antwoord en helpt u om uw bedrijf met een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvideo beter op de kaart te zetten.

Websites met een bedrijfsfilm:

zorgen ervoor dat bezoekers langer aanwezig blijven en op de site door naar andere pagina’s klikken.

beantwoorden de vragen en wensen van de klant.

zijn goed voor de naam, het imago en de betrokkenheid van uw bedrijf in Vlissingen.

05

Promotie

04

Alle mogelijkheden

03

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm in Vlissingen laten maken

02

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

01

Waarom is een bedrijfsfilm in Vlissingen belangrijk?

Een bedrijfsfilm op maat

Waarom u voor ons moet kiezen? – Heel simpel. Wij zijn geweldig. En dat wat ons zo geweldig maakt is onze passie voor fotografie, videografie en online marketing.

Om te beginnen: Wij komen gewoon bij u in Vlissingen langs terwijl uw team werkt. Wij praten over uw wensen en zorgen dan voor de rest. U hoeft zich echt nergens zorgen over te maken.

When I go to movies I generally want to be taken to another world.

- Darren Aronofsky

Bent u klaar om uw klanten in uw bedrijfswereld mee te nemen? Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het creëren van iets geweldigs. Nu bent u aan de beurt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Wij hebben echt een hekel aan voor de camera staan. Is dit een probleem?

Hoelang duurt het voordat we de bedrijfsfilm kunnen gebruiken?

Hoe zit het eigenlijk met licenties?

Welke kleding is mooi om te dragen tijdens de opnames van mijn bedrijfsfilm?

Geen zorgen!

We maken het u en alle anderen zo gemakkelijk mogelijk door alles te filmen met onze camera's. U gaat gewoon door met uw werk, terwijl wij alles van achter de lens vastleggen. Wij zorgen voor een prettige sfeer waarin niemand bang hoeft te zijn.

Na onze opnamedag gaan we snel door alle opnames heen. We selecteren, editen, knutselen en proberen uit: muziek, volgorde, visuals. Het duurt eventjes totdat we iets geweldigs creëren. Maar binnen één of twee weken hebt u de bedrijfsfilm in uw handen!

Als er een paar opnames eerder nodig zijn – laat het ons weten zodat wij daarvoor ruimte in ons agenda kunnen maken.

We houden van onze opnames. En we willen dat u er ook van geniet. Geen ingewikkelde copyrightregels en dat soort dingen. Zo maken we het makkelijker voor ons beiden.

We zijn geen helden, we willen vooral geven wat we ook graag zelf zouden krijgen. Daarom krijgt u de volledige rechten over alle opnames.

Kleren maken de man. Dat is waar. Maar wat in uw film moet overkomen, zijn uw persoonlijkheid en die van uw werknemers.

Daarom is het beste om te dragen wat u maakt, waar u voor staat, waar u zich prettig in voelt. Het maakt niet uit of het een vies werkschort, een kleurrijk schilderspak of een chique kantooroutfit is.

Kunnen jullie ook foto’s maken?

Yes, natuurlijk. Wij zijn multitaskers en superflexibel. Wij denken dat foto's minstens even krachtig zijn als een goede bedrijfsfilm.U kunt onze foto's gebruiken voor uw website, reclame, brochures, banners, campagnes, kranten en natuurlijk voor de decoratie van de kantine

bottom of page