top of page

Bedrijfsfilm laten maken Utrecht

Hoe je jouw bedrijf promoot, kan het verschil maken tussen succes en falen. Bedrijfsfilms worden steeds belangrijker om jouw merk te promoten, producten te laten zien en klanten aan te trekken. Maar het maken van zo'n video kan een uitdagend proces zijn, vooral als je geen ervaring hebt met videoproductie. En daar komen wij om de hoek. Wij houden van bedrijfsfilms en maken ze maar al te vaak!

Waarom is een bedrijfsfilm belangrijk?

Een bedrijfsfilm kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en betrokkenheid bij potentiële klanten. Een goede bedrijfsfilm kan de identiteit van het merk overbrengen en potentiële klanten een idee geven van wat het bedrijf doet. Laatste tijd gebruiken we het ook vaak voor het aantrekken van nieuw personeel, aangezien dat nogal een pijnpunt is in deze wereld.

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waar moet je op letten bij een bedrijfsfilm

Bedenk wat je verwacht

Kies een bedrijf dat past bij jouw wensen en behoeften. Vraag om voorbeelden van eerder werk en lees reviews om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. Zoals je hier natuurlijk kan lezen op deze pagina

het doel en de boodschap

Voordat je begint met het maken van de bedrijfsfilm, moet je bepalen wat het doel en de boodschap van de video is. Wil je bijvoorbeeld nieuwe klanten werven of wil je de geloofwaardigheid van het bedrijf vergroten? Er zijn enorm veel verschillende doeleinden voor een bedrijfsfilm, maar dat snap je waarschijnlijk zelf ook wel.

Kies de juiste stijl

Er zijn verschillende stijlen van bedrijfsfilms, zoals animatie, interviews, of een combinatie daarvan. Kies de stijl die het beste past bij de boodschap die je wilt overbrengen en bij het imago van het bedrijf.

Result

Wat wij leuk vinden is daadwerkelijk resultaat behalen met bedrijfsfilms. We kijken echt wat gaat werken voor het doel wat bij jouw bedrijfsfilm moet behalen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Een bedrijfsfilm met interviews kan worden gebruikt om medewerkers of klanten aan het woord te laten over het bedrijf en hun ervaringen. Tijdens het interview laten we dan beelden zien die bij het interview passen, kijkt een stuk makkelijker weg.

Een productvideo kan worden gebruikt om een nieuw product of dienst te introduceren en de voordelen ervan te benadrukken. Dit werkt echt top voor korte flitsende video’s op social media.

Een promotiefilm kan worden gebruikt om het imago van het bedrijf te versterken en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Wie wil nou niet zijn bedrijf promoten?

Wij maken veel social media advertenties, vaak samen gepaard met een goede bedrijfsfilm om de advertentie te ondersteunen.

Een bedrijfsfilm in documentairestijl kan worden gebruikt om het verhaal achter het bedrijf te vertellen en de kijker een kijkje achter de schermen te geven. Dit zijn wel wat langere video’s natuurlijk.

05

Social ad

04

Promotiefilm

03

Productvideo

02

Documentaire

01

Interviews

Klaar voor een nieuwe bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm laten maken in Utrecht is een goede investering zijn voor elk bedrijf. Laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn.

We beginnen eigenlijk altijd met een bakkie bij jou! Vrijblijvend komen we langs en nemen we gebak mee. Niet verkeerd toch?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Hoeveel kost het laten maken van een bedrijfsfilm in Utrecht?

Hoe lang moet een bedrijfsfilm zijn?

Kan een bedrijfsfilm worden gebruikt voor verschillende doeleinden?

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm in Utrecht hangen af van de stijl en omvang van de video. We leggen ook nooit zomaar een prijs neer, omdat het gewoon maatwerk is (vinden wij).

De lengte van een bedrijfsfilm hangt af van de doelgroep en het doel van de video. Over het algemeen raden we aan om de video kort en krachtig te houden, tussen de 1 en 3 minuten.

Ja, een bedrijfsfilm kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het introduceren van een nieuw product of dienst, het vertellen van het verhaal achter het bedrijf of het versterken van het imago van het bedrijf.

bottom of page