top of page

Bedrijfsfilm laten maken Gent

Een bedrijfsfilm laten maken in Gent kan een uitstekende manier zijn om je bedrijf te promoten en je merk te versterken. En laten dit nou net heel vaak doen. Wij maken bedrijfsfilms gericht op resultaat. We komen graag een keertje langs om de mogelijkheden te bespreken. Het is ten slotte maar een half uurtje voor ons plus we vinden Gent een prachtige stad!

Waarom een bedrijfsfilm in Gent laten maken?

Een bedrijfsfilm is een krachtige marketingtool waarmee je jouw bedrijf kunt promoten en je merk kunt versterken. Het kan je helpen om je producten en diensten beter te presenteren en potentiële klanten te overtuigen. Wij weten als geen ander hoe het conversie verhogend werkt op websites.

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Voordelen van een bedrijfsfilm

Het maakt jouw bedrijf uniek

Een bedrijfsfilm kan jouw bedrijf helpen opvallen tussen de concurrentie. Het is een geweldige manier om jezelf te onderscheiden van andere bedrijven in jouw branche. Een bedrijfsfilm geeft klanten ook een beter beeld van jouw bedrijf en kan hen helpen een betere band op te bouwen met jouw bedrijf. Nou precies wat we willen toch?!

Het is een geweldige marketingtool

Een bedrijfsfilm kan een effectieve marketingtool zijn om jouw bedrijf te promoten. Je kunt de video gebruiken op je website, social media, en andere marketingkanalen om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een bedrijfsfilm is ook gemakkelijk te delen en kan worden gebruikt om jezelf te promoten op beurzen en andere evenementen. Noem maar op! Waarschijnlijk vergeten we er namelijk een paar.

Het geeft een kijkje achter de schermen

Een bedrijfsfilm kan een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf geven. Dit kan klanten helpen een beter beeld te krijgen van hoe jouw bedrijf werkt. Dit vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf.

Bedrijfsfilms met resultaat

Iedereen kan tegenwoordig een bedrijfsfilm maken, maar een goede bedrijfsfilm? Das een tweede. Wij weten precies wat werkt en wat niet.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms. We hebben er namelijk nogal wat gemaakt, zoals je kan zien. En je ziet ze trouwens geen eens allemaal.

Je kan natuurlijk zelf aan de slag met je telefoon, maar wij weten zeker dat dit niet het resultaat gaat opleveren wat je voor ogen hebt. Wij hebben een drone, professionele camera’s, lampen, microfoons en ga zo maar door.

Wat de doelstelling ook is voor je bedrijfsfilm, wij gaan er alles aan doen om het te behalen. We zijn namelijk niet alleen maar een bedrijf video’s maakt, maar we maken ook campagne’s om ze zichtbaar te maken. We weten dus wat werkt en zeker ook wat niet werkt.

We hebben een klein en sterk team, je komt dus niet in een of andere trechter met allerlei verschillende mensen terecht. Integendeel 1 contactpersoon waarmee je alles deelt. Nouja alles is misschien overdreven, maar je snapt mijn punt.

We weten wat er nodig is om een spraakmakende video te maken. Als online marketeers houden we enorm van data, laten we dat nou ook toepassen op alle video’s die we maken. We weten wat werkt en wat niet werkt.

05

Korte lijntjes

04

Focus op resultaat

03

Professionele uitrusting

02

Creativiteit

01

Ervaring en expertise

Klaar voor een nieuwe bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm laten maken in Gent kan een slimme en effectieve manier zijn om jouw bedrijf te promoten en op te laten vallen tussen de concurrentie. Het kan jouw bedrijf uniek maken, een geweldige marketingtool zijn, en klanten een kijkje achter de schermen geven.

We komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken voor een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in gent. Als jij de koffie regelt nemen wij Zeeuwse gebak mee!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Waarom zou ik een bedrijfsfilm laten maken als ik al foto's en tekst op mijn website heb?

Kan ik zelf een bedrijfsfilm maken?

Kan ik mijn bedrijfsfilm op verschillende platforms gebruiken?

Hoewel foto's en tekst een goede manier zijn om jouw bedrijf te presenteren, kan een bedrijfsfilm veel meer impact hebben op potentiële klanten.

Het is mogelijk om zelf een bedrijfsfilm te maken, maar het kan lastig zijn als je niet over de juiste uitrusting en expertise beschikt. Gelukkig hebben wij die

Ja, absoluut! Een bedrijfsfilm kan worden gebruikt op verschillende platforms, zoals jouw website, sociale media, YouTube, en meer. Dit kan helpen om de zichtbaarheid en het bereik van jouw bedrijf te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

bottom of page