top of page

Bedrijfsfilm laten maken Brabant

Als ondernemer wil je natuurlijk jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteren aan potentiële klanten. Een bedrijfsfilm kan daarbij een perfect middel zijn om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Aangenaam, Wolf Online Marketing. Jouw toekomstige partner voor het maken van een bedrijfsfilm in brabant.

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm kan op verschillende manieren bijdragen aan de promotie van jouw bedrijf. Zo kan het zorgen voor een professionele uitstraling, waarmee je potentiële klanten een goede indruk kunt geven van jouw bedrijf. Daarnaast kan het bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf en kan het je website hoger in de zoekresultaten van Google laten verschijnen.

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Een bedrijfsfilm in Brabant?

Bepaal je doelgroep

Voordat je begint met het laten maken van een bedrijfsfilm is het belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is. Op basis hiervan kan de inhoud van de film en de manier van presenteren bepaald worden. Zo kun je bijvoorbeeld rekening houden met de leeftijd, interesses en opleidingsniveau van je doelgroep.

Kies de juiste lengte

Een bedrijfsfilm moet niet te lang zijn, anders haakt de kijker af. Een lengte tussen de één en drie minuten is ideaal.

Goede audio

Een goede audio is minstens zo belangrijk als het gaat om het laten maken van een bedrijfsfilm. Zorg ervoor dat het geluid helder en verstaanbaar is en dat er geen storende achtergrondgeluiden zijn. Dit kan de kwaliteit van de film aanzienlijk verbeteren. Geen zorgen wij hebben de juiste spullen hiervoor.

Hoe ziet een goede bedrijfsfilm eruit?

Een goede bedrijfsfilm laat jouw bedrijf op de juiste manier zien aan potentiële klanten. We hebben een aantal tips bij de volgende sectie omschreven.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Een goede bedrijfsfilm laat zien wie jij bent als bedrijf. Blijf dus dicht bij jouw bedrijf en laat zien waar jij voor staat. Eerlijkheid vinden wij het allerbelangrijkste, je hebt er ook niks aan als klanten een verkeerd beeld krijgen van jouw bedrijf.

Muziek kan een bedrijfsfilm maken of breken. Kies daarom de juiste muziek die past bij de sfeer van jouw bedrijf. Bij een zorginstelling is het misschien geen goed idee om metal te gaan draaien. Bij wijze van spreken natuurlijk.

Een goede bedrijfsfilm is kort en krachtig. Wij houden het meestal op zo’n 1 tot 3 minuten, ligt er net aan waar het voor moet dienen.

Dit vinden wij in ieder geval de beste tip;).

Een goede bedrijfsfilm vertelt een verhaal. Vertel waar jouw bedrijf voor staat en wat jouw bedrijf kan betekenen voor potentiële klanten. Storytelling is tegenwoordig echt de sleutel tot een goede bedrijfsfilm.

05

Huur ons in

04

Houd het kort en krachtig

03

Maak gebruik van muziek

02

Vertel een verhaal

01

Blijf dicht bij jouw bedrijf

Klanten blijven onze klanten

Een bedrijfsfilm laten maken in Brabant is de perfecte manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Een professionele bedrijfsfilm kan de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten en klanten binden aan jouw bedrijf. Waar wacht je nog op?

Als jullie nou de koffie regelen, zorgen wij dat er gebak is. Tot snel dan maar?!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Hoelang duurt het om een bedrijfsfilm te maken in Brabant?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijfsfilm opvalt tussen de concurrentie in Brabant?

Nou, het hangt af van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de locatie en de complexiteit van de productie.
Wij houden van kortje lijntjes en kunnen snel schakelen. Geen zorgen dus voor een hele lange wachtrij.

Een goede vraag! Om ervoor te zorgen dat je bedrijfsfilm opvalt, is het belangrijk om creatief te zijn en te werken met een filmmaker die begrijpt wat je wilt bereiken. Zoals wij bijvoorbeeld haha.

bottom of page