top of page

Bedrijfsfilm laten maken Antwerpen

Een bedrijfsfilm is een geweldige manier om jouw bedrijf te presenteren en je producten of diensten te laten zien aan potentiële klanten. Toevallig zijn wij er nou net in gespecialiseerd, maar anders was je ook niet op deze pagina terecht gekomen.

Een bedrijfsfilm in Antwerpen

We komen misschien dan niet uit Belgie, maar het is voor ons een half uurtje rijden naar het land van patat en heerlijke speciaalbiertjes. We komen er dan ook maar wat graag en gaan graag aan de gang met jouw bedrijfsfilm.

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Bedrijfsfilm op maat

Laat je bedrijf zien

Een bedrijfsfilm kan jouw bedrijf op een unieke manier presenteren. Een goede bedrijfsfilm kan laten zien wat jouw bedrijf doet, hoe het werkt, en wat jouw producten of diensten uniek maakt. Hierdoor is het een aantrekkelijke manier om jouw bedrijf te promoten aan potentiële klanten. Maar ook zeker voor de toekomstige werknemers.

Online kijken mensen graag naar video’s

Een bedrijfsfilm kan helpen om je online aanwezigheid te verhogen. Het gebruik van video's op social media, zoals YouTube en Facebook, wordt steeds populairder. Een goede bedrijfsfilm kan helpen om je bedrijf te promoten op deze kanalen. Daarnaast kan een bedrijfsfilm je SEO verbeteren en je online zichtbaarheid vergroten.

Hogere naamsbekendheid

Een bedrijfsfilm kan helpen om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Je kunt jouw bedrijf aan een groot publiek laten zien, waardoor meer mensen bekend worden met jouw merk. Door een bedrijfsfilm kan je dus meer mensen aan je bedrijf koppelen. Wie wil dat nou niet?

Resultaat is wat we willen

Iedereen kan tegenwoordig een filmpje maken op zijn telefoon. Jij waarschijnlijk ook, dus in principe kan je zelf een bedrijfsfilm gaan maken. Toch doen wij het net iets anders. Wij weten echt wat werkt in deze markt en hebben ook net iets betere spullen. Al zeggen we het zelf.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Voordat we beginnen met het maken van een bedrijfsfilm, is het belangrijk om te bepalen wie jouw doelgroep is. Wie wil je bereiken met jouw bedrijfsfilm? Wat zijn hun interesses en behoeften? Door te weten wie jouw doelgroep is, kun je een bedrijfsfilm maken die hen aanspreekt. Niet onbelangrijk natuurlijk

Een bedrijfsfilm hoeft niet saai te zijn. Maak het leuk en interessant om naar te kijken, zodat mensen geboeid blijven. Maar dat had je waarschijnlijk al door als je onze cases bekijkt.

Een goede bedrijfsfilm vertelt een verhaal. Maak gebruik van storytelling om je boodschap over te brengen en de kijker te boeien. Vertel het verhaal van je bedrijf en waarom het zo bijzonder is. Zo zorg je ervoor dat mensen zich verbonden voelen met jouw merk. Wij vinden eerlijk en oprechtheid altijd 1 van de belangrijkste dingen bij het maken van een bedrijfsfilm.

De lengte van je bedrijfsfilm is ook belangrijk. Maak de film niet te lang, maar zorg er wel voor dat je alle belangrijke informatie kunt overbrengen. Een bedrijfsfilm van 2 tot 3 minuten vinden wij de beste keuze, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Een goede bedrijfsfilm heeft een duidelijke boodschap. Wat wil je overbrengen met jouw bedrijfsfilm? Wat is de kern van jouw bedrijf en waar sta je voor? Door een duidelijke boodschap te formuleren, kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijfsfilm effectief is en de juiste mensen aanspreekt.

05

De juiste lengte

04

Maak gebruik van storytelling

03

Maak het interessant

02

Boodschap bepalen

01

Bepaal Jouw Doelgroep

Onze klanten blijven onze klanten.

Een bedrijfsfilm laten maken in Antwerpen is een geweldige manier om jouw bedrijf te presenteren op een creatieve manier. Het maakt je bedrijf aantrekkelijker, verhoogt je online aanwezigheid, vergroot je naamsbekendheid en zorgt voor een hogere conversie.

Dus, waar wacht je nog op? We beginnen altijd met een lekker bakkie koffie en bespreken dan de plannen die we hebben voor jouw bedrijfsfilm. Tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Is het laten maken van een bedrijfsfilm duur?

Hoe lang duurt het om een bedrijfsfilm te maken?

Moet ik zelf acteren in de bedrijfsfilm?

Kan ik zelf de locatie kiezen voor de bedrijfsfilm?

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie, de duur van de film en het bedrijf dat de film maakt. Nou zijn wij in ieder geval niet het duurste bedrijf, maar eerlijkheid zelve ook niet de goedkoopste.

De tijd die het kost om een bedrijfsfilm te maken kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de bedrijfsfilm. We houden in ieder geval van korte lijntjes en deadlines, dus wij zijn in ieder geval snel, heel snel.

Nee, het is niet nodig om zelf acteren in de bedrijfsfilm. Maar het is natuurlijk wel leuk om de echte mensen uit het bedrijf te laten spreken. Dit komt echt over, en dat is voor ons altijd het doel.

Ja, je kunt zelf de locatie kiezen voor de bedrijfsfilm. Meest logische plek is natuurlijk het bedrijf zelf, maar er zijn altijd andere mogelijkheden. Die bespreken we natuurlijk graag.

bottom of page