DSC02301.jpg

De hoofdpersoon is een groot liefhebber van alles wat met Middelburg te maken heeft. Hij heeft een bedrijf in Middelburg en wil zijn verhaal bekend maken in Nederland en over de hele wereld. Maar eerst moet hij nog op zoek gaan naar bedrijfsfilm-experts. Hij vraagt Google om hulp en daar komt Wolf Online Marketing in het spel. – “And cut!”

 

Herkent u het plot?

Misschien wel. Haha. U bent namelijk de hoofdpersoon. Onze hoofdacteur in uw bedrijfsfilm. U wilt professionaliteit en vertrouwen uitstralen? Geen probleem. Wij laden onze camera’s op en komen bij u in Middelburg langs.

 

Met een goede bedrijfsfilm kan de sfeer, de dynamiek en de unieke werkwijze van uw bedrijf in Middelburg in beeld worden gebracht. Een uitstekende manier om nieuwe klanten en interessante relaties te werven.

U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Middelburg?

Voor wie?

Een foto is de waarheid. Een film is 24 keer per seconde de waarheid. De regel is: de film pakt de klant, of niet.

 

To-do voor ons: doelgroepgericht denken en in de huid van de klant kruipen.

Met welke inhoud?

Wij vinden dat iedere goede film zich moet laten samenvatten in één zin. Dus draaien we er niet omheen maar komen direct ter zake: uw verhaal.

Op welke manier?

“De lengte van een film moet in direct verband staan met het uithoudingsvermogen van de menselijke blaas." Haha :-)

 

Dus, gewoon kort, bondig en simpel.

Hoe spreekt u uw klanten op een persoonlijke, boeiende en spannende manier aan? Wat vinden uw klanten interessant? Iedereen houdt van films, toch?

 

Met een beetje popcorn, nacho’s en een frisdrank erbij wordt uw bedrijfsfilm een echte belevenis. Heerlijk!

DSC02365.jpg

Wie leest er tegenwoordig nog een tekst?

Er zijn veel strategieën om uw boodschap over te brengen.

Bij het verkennen van de markt willen mensen zoveel mogelijk informatie weten over een product of dienst. Zij vergelijken prijzen en kenmerken van producten voordat ze beslissen welk product voor hen het beste is. Ze scannen alleen websites, teksten en koppen. 

Uw oplossing om echt het verschil te maken en op te vallen: een bedrijfsfilm laten maken in Middelburg.

 

Maaaaar…

…met zoveel bedrijfsfilms in omloop is het belangrijk om het verschil te maken. Om genoeg te zijn en tussen alle concurrentie op te vallen. Als uw film goed scoort bij klanten dan komen ze zeker terug!

 

Maar maakt u geen zorgen: wij kunnen u helpen een unieke stijl te vinden die past bij wat het beste bij UW bedrijf past.

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm kan uw bedrijf in Middelburg helpen de resultaten van uw bedrijf te verhogen. Een goede bedrijfsfilm zal meer shares krijgen dan teksten met beelden die een gelijkaardig verhaal vertellen.

 

Maakt niet uit of het op sociale media of een website wordt geplaatst – de kans op succes neemt met 1200% toe. Dat is meer dan 2x zoveel!

DSC02295.jpg

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm in Middelburg laten maken

Voor degenen die het echter helemaal professioneel willen aanpakken, zijn er bedrijven die een externe ontwerper of editor inhuren: namelijk wij. Wij weten hoe belangrijk het uiterlijk en de indruk van uw bedrijfsvideo zijn, dus kunnen wij ervoor zorgen dat uw branding er geweldig uitziet op film!

Het is niet altijd makkelijk om creatieve ideeën te bedenken als u in een zakelijke omgeving zit. Het kan moeilijk zijn om te geloven dat er iets nieuws uit uw bedrijf kan komen. En het is het mooiste als een buitenstaander dat wel ziet. Zo iemand als wij!

 

Wij zijn Wiljan en Stijn en wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven in Zeeland en heel Nederland om hun stem te vinden met videoproducties. We begrijpen hoe waardevol het is om een team te hebben dat weet wat het doet.  Dus werken we met u samen tijdens elke stap van het proces – van ideegeneratie, scripting, filmen en monteren tot voltooiing.

 

Wij hopen dat u tegen de tijd dat ons project is afgerond – of het nu voor intern of extern gebruik is – met een gerust hart uw film kunt presenteren als onderdeel van uw marketingstrategie.

Bedrijfsfilms kunnen een geweldige manier zijn om het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Het proces om ze te laten maken bestaat uit verschillende stappen:

Stap 1: Wij komen naar Middelburg

Het eerste wat we doen als we een nieuw iemand ontmoeten? Een kop koffie drinken!

 

We willen ervoor zorgen dat uw video-ervaring met ons zo soepel en naadloos mogelijk verloopt.

Stap 2: Het script

Het script is de ruggengraat van uw video, en wij zorgen ervoor dat het perfect is met alle wensen die u heeft. Vanaf dat punt... begint de pret!

Stap 3: Actiooooon!

Spannend, hè? Het makt niet uit of u nu een natuurtalent bent voor de camera of dat het uw eerste keer is en u nog een beetje verlegen bent – wij helpen u om alles zo aangenaam en plezierig te maken. Ons team is klein, persoonlijk en wil alleen het beste voor uw bedrijfsfilm in Middelburg.

Stap 4: Plezier in het werk maakt perfectie

Het werk stopt niet met de laatste klik van onze camera. De post-productie en de perfectionering beginnen, zodat u deze prachtige beelden kunt gebruiken! We proberen verschillende dingen uit voordat we beslissen wat het meest geschikt is voor uw behoeften – het editen van langdradig beeldmateriaal tot iets geweldigs terwijl de kijkers nog steeds geïnteresseerd blijven...

Stap 5: Feedback-ronde

We willen dat u tevreden bent met onze diensten, dus we zijn er altijd voor vragen of feedback. Als er iets anders is over het proces dat verduidelijking behoeft, laat het ons dan weten!

Stap 6: Bedrijfsfilm online gooien!

Leun achterover en bekijk de geweldige dingen die we samen hebben gemaakt – met uw bedrijf in de hoofdrol!

IMG_0461.jpg

Een bedrijfsfilm in Middelburg door ons laten maken?

Waar wacht u nog op? Er zijn zo veel verschillende, creatieve, unieke, boeiende, krachtige en geweldige mogelijkheden om een bedrijfsfilm in Middelburg te laten maken en nieuwe klanten te winnen. Zoals u al kunt zien, hebben wij een aantal voorbeelden hier op onze website staan. Op deze manier hopen wij u een goede indruk van onze passie te geven: een bedrijfsfilm te maken!