DSC02301.jpg

Hoi daar! Buurman! U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Goes?

 

Wij zijn Wolf Online Marketing. Een team van professionals uit Goes dat heel graag uw bedrijfsfilm maakt. Hebt u ooit een video gezien die zo mooi gemaakt is, dat hij u de adem beneemt? Nou, dit is wat wij doen – het maken van video's voor bedrijven, zodat ze er op hun best uitzien.


Met een goede bedrijfsfilm kunt u heel professioneel overkomen en uw potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn bij u te kopen. Wie zou dat als bedrijfseigenaar niet willen? Het belangrijkste voor elke ondernemer die wil dat zijn bedrijf online gezien wordt, is het verhaal van het bedrijf te vertellen op een boeiende manier. De beste oplossing: een originele bedrijfsfilm laten maken in Goes!

 

Maar kunt u dat niet ook zelf zonder hulp?

Waarschijnlijk wel... maar er komt zoveel kijken bij het maken van een uitstekende filmproductie: muziekkeuze, montagetechnieken, camerabewegingen, licht…Gelukkig neemt onze ervaring onze klanten al die dingen uit handen, terwijl u maar één taak hebt: op de set verschijnen en uiteindelijk van de bedrijfsfilm genieten.

Waarop moet u letten bij een bedrijfsfilm laten maken?

Doelgroep

Voordat “Actiooooon!” wordt genoemd, moet eerst de vraag worden gesteld voor wie de film in de eerste instantie moet worden gemaakt. Moet het jongeren op sociale media aanspreken die bij het bedrijf moeten solliciteren of eerder oudere generaties die in het product geïnteresseerd zijn? Het verschil is cruciaal.

 

Doelen stellen en ze concreet maken, maakt het verschil.

Uniekheid

Er zijn veel bedrijfsfilms, maar dit is uw kans om creatief te zijn. Laat u inspireren en kijk wat u denkt dat het beste bij uw bedrijf zou passen.

 

Onze kennissen en ervaring helpen u daarbij. Dan gaan wij ervoor zorgen dat de film past bij alle aspecten van de bedrijfsbehoeften – van visuals en inhoud tot geluidseffecten en dialoog – zodat het niet gewoon weer een standaard programmeerformaat is.

Kort & bondig

Het internet is een drukke plek.

 

Met zo veel indrukken is het tegenwoordig moeilijk om uw kijker geïnteresseerd te houden in de video-inhoud die u met hen probeert te delen – kort en simpel is dus de sleutel tot succes!

Waarom is een bedrijfsfilm belangrijk?

U moet creatief zijn in de manier waarop u reclame maakt voor uw producten en diensten.

 

Klanten vergelijken producten, diensten en bedrijven om uit te vinden wat voor hen het beste werkt. In dit geval moet u alert zijn en snel laten zien dat u de beste oplossing bent. Dit is gemakkelijker met foto's, illustraties of een bedrijfsfilm – maar zeker niet met alleen tekst. Wij bedoelen, wie leest er nu nog lange stukken tekst door? Mensen kijken hooguit naar de krantenkoppen, maar dat is het wel zo'n beetje.

 

Daarom: laat uw persoonlijke bedrijfsfilm in Goes door ons maken!

DSC02365.jpg

Verschillende soorten bedrijfsfilms in Goes laten maken

De juiste bedrijfsfilm kan uw bedrijf het gesprek van de dag maken. Met een goed gemaakte, creatieve film kunt u alle troeven van uw bedrijf op een originele manier uitspelen en uw bedrijf in de spotlight zetten als nooit tevoren – niet alleen op de website of wervende evenementen, maar ook op tv-commercials of zelfs online via productvideo's!

Wat is belangrijk in een goede bedrijfsfilm in Goes?

Bedrijfsfilms kunnen er heel verschillend uitzien.

 

Het hangt altijd af van wat u specifiek wilt bereiken en wat bij uw bedrijf past. Want alleen een bedrijfsfilm die individueel is afgestemd op u, uw bedrijf in Goes, uw situatie, uw behoeften en uw doelstellingen is perfect voor u.

DSC02295.jpg

De top 5 dingen die wij belangrijk vinden in een bedrijfsfilm:

  1. De mogelijkheid om het kort en simpel te houden zodat er geen verwarring ontstaat over wat u verkoopt of promoot.

  2.  Een sterke opening die snel de emotie van de kijker weet te vangen.

  3. Het gebruik van oude mediatechnieken zoals storytelling.

  4. Het hebben van moderne voorbeelden die visuals verbeteren in plaats van gadgets te laten zien.

  5. Het maken van tijdloze bedrijfsfilms in Goes!

Wolf Online Marketing is de perfecte keuze om bedrijfsfilms van hoge kwaliteit te laten maken.

 

Wij nemen al uw zorgen op ons door alles van planning, productie en post-productie af te handelen met ons goed gemotiveerde team – u kunt gewoon achteroverleunen en ontspannen!

 

Wij bedoelen, wie heeft er geen groot vertrouwen in de buurjongen, de schoolvriend van vroeger of de kennis van een goede vriend?

Bedrijfsfilms kunnen een geweldige manier zijn om het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Het proces om ze te laten maken bestaat uit verschillende stappen:

Wie, hoe, wat? – brainstorming tijdens een kopje koffie!

Wij komen een kopje koffie bij u drinken en brainstormen over onze ideeën en uw wensen.

Het draaiboek

Op basis van onze brainstorming gaan wij aan de slag met het schrijven van het script.

Editen 

Nu begint het creatieve proces: wij knutselen en creëren uw bedrijfsfilm.

Feedback

Hebt u dingen die u nog wil veranderen?

Wat bevalt u goed?

Wat slecht?

 

We houden van kritiek en passen alles aan uw wensen aan totdat er geen verbeteringen meer mogelijk zijn of meningen onuitgesproken blijven.

Geniet van uw excellente bedrijfsfilm!

IMG_0461.jpg

Een bedrijfsfilm laten maken in Goes?

Vraag Wolf Online Marketing om hulp. Ook als de meeste bedrijven al weten waar ze de inhoud van hun video voor willen gebruiken, faciliteren we brainstormsessies die ons helpen een idee op maat te maken tot iets geweldigs…

 

Laten we onze filmdag plannen!